Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Code Lyoko Revolution

 

CODE LYOKO REVOLUTION

 

 

 

Valmis: Ei

Tekijä: tämä sivun ylläpitäjä, Lyokofani

Kielet: Suomi ja englanti

 

Eli Code Lyoko Revolution on minun omatekemä faniprojekti, liittyen Code Lyokoon. Ideana on tehdä parin mun kaverin kanssa Code Lyokolle uusi kausi, eli uusia jaksoja! Jotka muuten ovat jälleen piirrettyjä!

 

Juonen idea:

Viikko sen jälkeen kun XANA oli tuhottu, Jeremy ja Aelita tekevät vahingossa tyhmästi ja XANA herää (loogisella tavalla) takaisin henkiin ja pääsee vapaalle jalalle jälleen. Lyokosoturit jatkavat XANAn kanssa taistelua, mutta Yumin pitää jo lähteä Kadicista, ja lähteä jatko-opinnoille. Pian tehdas menee syystä tai toisesta, käyttökelvottomaksi. Lyokosoturit eivät voi enää taistella XANAa vastaan tehtaalta käsin, XANA on internetissä ja vallanut muita supertietokoeita. He saavat yhteyden Hopperiin, joka käskee heitä lähtemään toiselle supertietokoneelle. Jonnekin muualle kuin Ranskaan. Koska Ranskassa ei ole muita supertietokoneita, joilla on yhteys Lyokoon. Siispä he joutuvat lähtemään pois Ranskasta, jättämään perheensä ja pakenemaan Hopperin taloon piilotettujen rahojen avulla Siperiaan, toiselle supertietokonelle. Sille supertietokoneelle jonka Lyokosoturit 4:nnellä kaudella melkein tuhosivat.

 

Nyt on aika uusien taistelujen XANAa vastaan, ja XANA on entistä voimakkaampi. Miten käy Lyokosotureiden? Entäpä maailman? Entä Hopperin? Nämä kaikki saat tietää, kun seuraat sarjani kulkua.

VIDEOITA JOTKA OVAT CL-REVOLUTION YOUTUBE -KANAVALLA

 

©2019 Code Lyoko Revolution | Code Lyoko Revolution -2017- - suntuubi.com