Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Code Lyoko Revolution

 

Täältä löydät Code Lyoko Pelejä!

Lyoko-ajoImage

Ohje: Paina yllä olevaa kohtaa Lyoko-ajo. Sitten kun peli ilmestyy, valitse joku näytöllä olevista lyokosotureista. Sitten paina oikeassa alanurkassa olevaa kohtaa: DEMARRER LA COURSE. Sitten ohjaan lyokosoturia nuolinäppäimillä. Yritä voittaa tietokoneen "haamu pelaaja"

 

HirviöparviImage

Ohje: Kun peli ilmestyy, paina Start. Lue teksti (jos ymmärräst) ja paina Next. Lue taas teksti ja paina next. Lue uusi teksti taas ja paina next. Voit myös mennä tuon vaiheen ohi painamalla skip. Sitten siihen tulee ohjeita. Paina Next. Kun olet jälleen painanut 3 kertaa next, ja katsonut ja/tai lukenut ohjeet, paina VIRTUALIZE. Sitten paina x pelataksesi. Sitten vain tuhoamaan kaikki hirviöt!!! P.S. Kun rapu tulee, ja menee siihen outoon asentoon, että xanan merkki osoittaa sinuun, mene ravun viereen ja näpytä z:a.

 

Herhilästen hyökkäys Image

Ohje: Kun pääset peliin, paina enter. Sitten hyrität ampua herhiläiset välilyönti-näppäimellä ja liikkua nuolinäppäimillä. Yritä väistellä herhiläisten ammuksia. Kun pääset tason läpi, paina rejouer.

 

Code Lyoko Galaksi Image

Ohje: Kun pääset peliin, paina JOUER. Ohjaat hiirellä Navskidiä. Yritä ampua (hiiren nappi 1/vasemman puolinen nappi) mantoja ja väistellä niitä. Yritä väistellä myös niidn panoksia. Yhden pelin aikana sinulla on 3 pommia, jotka voit räjäyttää panamalla väililyönti-näpäintä, joien seurauksena kaikki mantat joita sillä hetkellä näet, tuhoutuvat. Alhaala on Navskidin energia, joka vähenee aina, kun osut mantaan taikka sen panokseen. Onnea! (jos haluat pelaata uudelleen, paina rejouer)

 

Oddin taistelu Image

ohje: Kun pääset pliin, paina JOUER. Ohjaat hiirellä, ja sinun pitää yrittää ampua (nappi 2(hiirstä)) hirviöt. Sinulla on kolme elämää, ja jos joku hirviö ehtii "juosta" sinua kohti, ja "törmätä", menetät yhden pisteen. Jos menetät kaikki pisteeesi, ja haluat pelata uudelleen, paina REJOUER.

Kadoksisa Lyokossa

Image ohje: Kun pääset peliin, paina JOQUAR. Yritä etsiä taustasta kaikki lyokosoturit, sekä blokin ja herhiläisen. Kun löydät, laita hiiri sen yläpuolelle, ja paina nappi ykköstä hiirestä. Jos aika ehtii kulua, etkä löydä kaikkia, peli päättyy, kuten myös, jos löydät kaikki. Jos haluat pelata uudelleen paina JOQUAR NOVAMENTE.

 

 

©2019 Pelejä | Code Lyoko Revolution -2017- - suntuubi.com