Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Code Lyoko Revolution

 

Tässä osiossa on mielestäni hyviä sivuja :) Sivut eivät ole mitenkään parhaimmuus järjestyksessä!

1. lyokostar.suntuubi.com                                                                         "omasta mielestä mahtava sivu. Sieltä löytyy lähes kaikki tiedot code lyokosta, sekä sen seuraajasta code lyoko evolutionista. Sivuilla on myös aktiivinen ja mukava yp. :) Arvosana voisi olla täysi 10! Sanoisin tähän perään vielä, että tosi suuri plus hyvistä tarinoista :)"

2. Codelyokomaailma.suntuubi.com

"Tosi hyvät sivut, jolta löytyy hyvin tietoa code lyokosta. Sivuilla on vaikka mitä muutakin kivaa. yksi miinus on vaan, että hyvin epäaktiivinen ylläpitäjä. Sanoisin että arvosana olisi  8-."    

3. codelyokokerho.suntuubi.com

"Nämä ovat myös yksiä, parhaimpia code lyoko - sivuja. Täältä löytyy myös tosi hyviä tarinoita, joita todella tykkään lukea ( tulisipa niille jatkoakin o.O') Niistä plussaa. sanoisin arvosanaksi 9+"

4. lyokocode.suntuubi.com

"Tosi hyvät sivut ja hieno ulkka! Yp on mukava ja melko aktiivinen :) Tietoa löytyy paljon ja tarinoitakon on jonkin verran. sanoisin arvosanaksi 9+"

5. lyokoaelita.suntuubi.com

"Mukava ja melko aktiivinen yp. Tarinoita löytyy ja tietoakin on jonkin verran. Antaisin arvosanaksi 9- :)"

6. lyoko.suntuubi.com

"Yp on mennyt melko epäaktiiviseksi, mutta tietoa löytyy. Yksi hyvä puoli on kans hieno ulkoasu ;) Antaisin arvosanaksi ehkä 8+"

7. lyokolandy.suntuubi.com

"Hieno koodattu ulkoasu :) Sivu saisi olla vähän leveämpi, koska mulla ainakin jää semmonen valkonen ylimääräinen palanen siihen oikeaan reunaan. Joo, tidän että voi zoomatakin :D Yp on mukava, muttein ehkä ihan aktiivisimmasta päästä. Sivuilta löytyy hyvin tietoa, mutta kyllä sitä hiukan puuttuu (en siis tarkoita sanoa, etteikö siellä olisi kaikki tarvittava tieto, mutta siis listähän vois) Arvosanaksi antaisin 9-)

8. codelyokofan.suntuubi.com

"Sivu on liian leveä, koska ylägrffu on suuri. Ei tietoa Code Lyoko Evolutionista, mutta Code Lyokosta löytyy. Ei sivu ihan mun makuun, mutta ihan kelvollinen kyllä. Ei ole paljoa yhtään käviöitä, eikä aktiivista yp:tä (ymmärrän tämän, vissiin tosi vnha sivu). Suurin osa kategorioista on Etusivun alakategorioitaa. Lopullinen tuomio: 7-"

9. codekadic.suntuubi.com

"Pidän tämän sivun ulkoasusta. Kiva kun kuvat ei ole mitään normi code lyoko kuvia, vaan itse piirtämiä. Tietoa puuttuu esim. Code Lyoko Code Lyoko Evolutionista (tämäkin on vanha sivu) ja epäaktiivinen yp, ei kylläkään enään ole vieraskirjaa. Kokonais arvosana: 8+" 

10. lumikiz.suntuubi.com

"Täällä on melko jännä ulkoasu :D Tietoa ei ole Code Lyoko Evolutionista, mutta on Code Lyokosta. Kuvat ovat suurimmalta osalta melko muokatut. Ylläpitäjä ei enään kai kovinkaan ylläpidä sivuja. Ei paljoa käviöitä. Arvosana: 6 1/2"

11. lyokoplace.suntuubi.com

"Ihan hieno ulkoasu omasta mielestäni. Jonkin verran käviöitä. Tietoa ja muuta voisi mielestäni sivuille lisäillä. Tietoa Code Lyokosta ja Code Lyoko Evolutionista. Tuomioni: 8 1/2"

12. lyokoplanet.suntuubi.com

"Pidän sivun ulkoasusta, musta ja punainen jotenkin vetoaa muhun. Tietoa Code Lyokosta, mutta Evolution tiedot pahasti vanhentuneet. Yp epäaktiivinen (ymmärrän juu). Arvosana: 8-"

13. codeaelita.suntuubi.com

"Aelita-fanin tekemä sivu. Itse en ole Aelita-fani, joten ei ole niin mun tyylinen sivu :D Sivu on liian raskas, koska älyttömästi animaatioita. Tietoa ja kuvia kumminkin löytyy :) Sivut on luoti 09, eikä Yp enään ylläpidä sivuja. Tuomioni: 7-"

14. yumifanit.suntuubi.com

"Täältä löytyy paljon tietoa Yumista. Esimerkiksi hänestä ja Ulrichista, sekä Williamista. Myös tietoa itse sarjasta. Vanha sivu, eikä enään ole aktiivista ylläpitäjää. Ulkoasu on kumminkin hieno. Arvosanani: 8-"

15. codelyokonet.suntuubi.com

"Täällä on vanhentunutta tietoa, eikä ole aktiivista ylläpitäjää. Sivu on tosi vanha, vissiin perustettu jo vuonna 2007. On hieman musiikkia. Ulkoasusta sanon sen verran, että sivu on liian leveä. Sivuilla on videoita, joita YP ei ole kuulemma edes itse katsonut :D Mutta arvosanani: 6½"

 

                                                          

©2019 Hyviä sivuja | Code Lyoko Revolution -2017- - suntuubi.com