Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Code Lyoko Revolution

 

Tervetuloa animaatiosarja Code Lyokoa käsittelevälle sivuille! Sivulta löydät uskomattoman paljon sisältöä Code Lyokoon liittyen.

Viimeisin päivitys: 12.5.2019

 

 

 

Code Lyoko Revolutionin laita...

 

 

Noniin, eli nyt aion vähän selvitellä ja kertoa asioista Code Lyoko Revolutionista, ja mikä sen oikea tulevaisuus tulee nyt olemaan... HUOM! Tää teksti on nii pitkä, et ei kannate kiireessä alkaa lukemaan :D

 

Aluksi voisin kertoa vähän tarinaa siitä, kun aloitin tekemään Revolutionia.

 

Mulla oli vuoden 2015 lopussa kauhea himo päästä tekemään omaa Code Lyoko projektia. Idea Revolutionista tuli nopeasti ja latasin netistä ohjelman Blender. Se on 3D-mallinnusohjelma ja vaikka se onkin ilmainen, se pääsee tuloksissaan melkein ihan yhtä hyvälle tasolle, kuin kalliit monen tuhannen euron ohjelmat, joita isot yritykset kuten Disney tai DreamWorks käyttävät. Pixarilla on oma ohjelma, jota vain he käyttävät, eikä se ole ladattavissa missään. Yksi Pixarin edustajista sanoi, että Blenderillä voi tehdä melkein kaiken saman, mitä heidän omalla ohjelmallaan voi. Siksi päätin, että Blender on ehdoton vaihtoehto, ja se on ollut aivan loistava.

Sitten toivoin 2015 jouluna piirtopöydän, jotta voisin piirtää digitaalisesti kynällä, eli kun piirrän siihen alustaan kynällä, se kynän jälki näkyy tietokoneella jossain ohjelmassa, kuten Photoshopissa, jota itse käytän. Aluksi mun tulokset/piirrustukset olivat ihan kauheita, koska en osannut ollenkaan käyttää FireAlpacaa (ohjelmaa jota aluksi käytin piirtämiseen) ja mä tein mun piirrustuksia sängyllä istuen (Näyttönä oli TV, joka oli sängyn päässä), joten mulla ei ollut mitään kovaa ja tukevaa alustaa, jossa pitää sitä piirrustustablettia.

(Mun eka Code Lyoko- työ, jonka mä oon tehnyt. Mä olin ihan TOSI ylpee kun mä sain tän valmiiksi. Ei se vieläkään ihan hirveen hirveen rumalta näytä, mutta onhan toi ihan käyttökelvoton animaatiolle :D)
 
(Ja siinä taas Ulrich nukkuu. Näyttää mun mielestä ihan kamalalta, mutta jostainhan sen on pakko lähteä liikkeelle :D)
(Yumi lentokoneessa, vähän parempi jo, mutta silti en osannut käyttää ollenkaan vaikkapa tasoja)
 
Jos haluut kattoo pienen pätkän, miten halusin Code Lyoko Revolutionin alun silloin pari vuotta sitten alkavan, tässä ois video:
 

 
Joo, ihan kamalalta näyttää...
Mutta kuitenkin, pikkuhiljaa mulle alko hahmottua se koko juoni, miten se tulis menemään, tosin se oli melko erilainen kuin tänä päivänä :D Suunnittelin sitä juonta mun isoveljen kaa (Tai itse kyllä suurimman osan suunnittelin).
Mutta sit kerroin näillä sivuilla Revolutionista, ja sen mahtavista suunnitelmista :D Pyysin yhteistyökumppaneita tähän projektiin silloin, ja sain 2 mahtavaa henkilöä, WindySilverin ja Maidezin. Ne aiko auttaa mua juonen kanssa. Maidez kirjotti mulle pienen pätkän johonki jaksoon käsikirjoitusta. Oli tosi kivaa noina aikoina :D
 
Harjottelin Blenderiä, sekä piirtämään ja tulokset näkyi koko ajan nopeammin ja nopeammin :D Sanoin kaikille täällä netissä, että Revolution menee koko ajan eteen päin ja hyvin sujuu ym. mutta oikeesti mulla oli vasta muutamia kuvia, ja samaan aikaan kun opin tekemään parempia, niin korvasin niillä ne vanhat, eli periaatteessa harjottelin vaa koko ajan, enkä päässyt ollenkaan eteenpäin.
 
 
Sit aloin siirtymään toiseen piirrustusohjelmaan nimeltä Krita, joka on muuten mielestäni 103% parempi kuin fireAlpaca. Tässä on maalis-huhtikuussa 2016 tehty toka versio siitä samasta alotuksesta:
 
 
Tässä vaiheessa ajattelen, että mä siirryin vähän ku "taso 2:lle" Revolutionissa. Vaihoin ohjelmaa ja jäljestä tuli paljon parempaa kuin ennen.
 
Alkoi pikkuhiljaa jo koulun loppu sarastaa, eli oli kulunut vajaat 5kk. Oikeastaan se projekti ei kulunut ollenkaan eteenpäin, mutta harjottelin 3D-mallintamista ja piirtämistä. Kehityin siinä koko ajan enemmän ja enemmän. 
 
Sit tuli jo kesäloma ja julkaisin Code Lyoko Revolution -YouTube kanavalle videon, jossa piirsin Oddin ja Ulrichin. Se oli aika huono video, en edes tehnyt sitä kuvaa valmiiksi. Oon poistanut sen videon myöhemmin.
Hieman sen jälkeen julkaisin videon "Code Lyoko Revolution - Jeremy and Aelita SpeedPaint [1080p]". Se on kerännyt tähän päivään saakka muhkeat 1,1 tuhatta näyttökertaa. En oikeastaan edes tähän aikaan piirtänyt kuvia itse, vaan kopioin oikeasta Code Lyokosta otettuja kuvia, eli tein oikeastaan niistä vaan parempilaatuisia. Tässä näät vähän mitä tarkotan:
 

 
Sitten pari päivää myöhemmin julkaisin uuden videon, jonka nimi oli "What is Code Lyoko Revolution". Se on saanut vasta 600 näyttökertaa. Näiden kolmen videon avulla mulla oli kahdessa kuukaudessa 22 tilaajaa. Se ei musta ihan kauheen paljoa ollut, mun tavoite on aina ollut 100.
 
Aloin saamaan parempaa ja parempaa jälkeä, mutta ei multa kunnolla vielä 3D-mallinnus tai piirtäminen sujunut. Oikeastaan ihan sairaan huonosti. Tässä seuraavassakin kuvassa olen vaan kopioinut oikeassa Code Lyokossa olleen kuvan ja piirtänyt sen itse päälle.
 
 
Animointikaan ei vielä sujunut, mutta tuli parempaa ja parempaa jälkeä. Paitsi tää kuva näyttää ihan kamalalta XD (Taustojen piirtäminen oli mun heikkous :D):
 
Sit alettiin pikkuhiljaa lähestymään 2016 vuoden loppua ja 2017 alkua ja alotin 3D-mallintamaan Kadicilla eri paikkoja:
 
 
Jeremyn huone:
 
 
 
Aelitan huone:
 
 
 
Luokkahuone:
 
 
 
Näihin samoisin aikoihin siirryin "Taso 3:lle" :D Siirryin käyttämään adobe Photoshoppia sekä Adobe Animatea ja 3D-mallinnus -taitoni alkoivat olla kohtuullisen hyvät :D Tällä samalla tasolla taidan olla edelleenkin :D (Paitsi 3D-mallinnusta harrastan nykyäänkin lähes päivittäin :D)
Eli... 2017 vuosi alkaa.
Hyvää jälkeä alkoi jo tulemaan, enkä vaan suoraan kopioinut Code Lyokosta jotai kohtauksia.
Mä julkaisin videon kanavalleni, jossa mallinnan harrastushuoneen pöytäfutiskentän:
 

Tän jälkeen aloin saamaan tilaajia jo melko hyvin. Tein Kesällä 2017 videon, jossa tein tän kuvan:

 

Sen jälkeen löysin YouTubesta kanavan, jonka nimi oli Tyler E ja sillä oli tämmönen video sen kanavalla:

 

Näin, että sehän osas ihan semi hyvin tehä animaatioita, joten pyysin sitä mukaan Revolution-projektiin. Se suostu ja sain sen Skypen. Kerroin sille vähän taustoja tästä projektista, Englanniksi, koska se oli kotoisin yhdysvalloista.

Pian Maidez otti muhun yhteyttä ja pyysi, saisiko tulla takas mukaan projektiin :D Täydellinen ajoitus! Just oli suostunu Tyler E tekemään mun kaa :D Maidezistä ei siis ollut kuulunut piiiitkään aikaan mitään. Tehtii sitten ryhmä Skypessä ja päätettin aika yhtenä iltana, et tultais sinne puhumaan ja suunnittelemaan projektia. Tyler E halus sisällyttää siihen juoneen jotenki Code Lyoko Evolutionin. Noh.. Pakko oli tunnustaa, että en ollu ikinä kattonu kaikkia jaksoja Evolutionia :D Päätettiin, että kaikki kattoo ne kaikki jaksot ja sit palataan asiaan.

Noh, pian taas yhtenä iltana puhuttiin. Olin kattonu kaikki jaksot Evolutionia ja oli aika hyvä :D Pakko sanoa. Se juttu vähän jäi... Meillä vaan jäi se keskustelu kesken, eikä olla tähän päivään asti puhuttu kummankaan kaa. Kun n. pari viikkoa oli kulunut, tajusin ettei tästä tule mitään. ei yhtään mitään...

Sit en ole sen kummemmin Revolutionia tehnyt. Ton keskustelun aikoihin 3D-mallinsin tän:

 

Noh.. En ole jatkamassa Revolutionia silleen, että lupaan sen joskus toteutuvan, mutta aion jatkaa sitä harrastusmielessä. Teen luultavasti joskus ilmoitusvideon kanavalleni. Saatan jopa tehdä Trailerinkin Revolutionista vaikka en ole sitä ikinä tekemässä kokonaan :D Eli Maidez, juonella ei enää paljoakaan ole merkitystä.

En laittanut tähän "artikkeliin" kaikkia kuvia. Voisin ihan loppuun pari laittaa :D

On ollu ihan mahtavaa tää matka tänne. Noiden kuvienkin perusteella voi nähdä kuinka paljon oon kehittynyt. Jos en ois ikinä alottanut, oisin vieläkin "taso 1:llä"... Nykyään voisin tehdä erittäin hienoja animaatioita ja kuvia. 3D-mallinnuksista puhumattakaan. En ois ikinä pystynyt tekemään Revolutionnia kokonaan. Nää kaks kuvaa oon osannu piirtää vain mallin kanssa (eli en ole kopioinu, vaan ihan kynällä itse piirtänyt :D):

3D-mallinnus on mun harrastus tänäpäivänä ja Revolution -kanavalla on jo 82 tilaajaa. Saavuttaisin vaikka mitä, jos aktiivisesti jatkaisin. Odottakaa silti jotain matskuu XD Pysykää vahvoina Lyokosoturit :)

- Eiliseltä päivältä :)

 

- Taso 2:lla tein tän Yumin äidin :D

 

- Taso 3:lla :D Oon vieläki aika ylpee ton tietokoneen maalauksesta :D

 

Nähdään :)

 

 

 

 

Tehtaan 3D -mallinnus videosta

tuli menestys!

 

Julkaisin YouTubeen viikko sitten videon, jossa näytän mun 3D-mallintaman tehtaan. Siitä videostahan tuli menestys mun kanavan katsojalukujen suhteessa! Kommentteja, tykkäyksiä ja lisää tilaajia on tullut melkeinpä räjähdysmäisesti lisää!

Itse video on tässä:

PS. Kätkää tykkäämässä videosta ja heittämässä vähän kommenttia, se antaa aina paljon motivaatiota tehdä lisää ja lisää Code Lyoko Revolutionia! :D

 

Uudet tekstuurit Lyokolle!

Tein tässä viikonloppuna vähän tekstuureja Lyokon kaikille sektoreille ja nyt vain lisää 3D mallintamaan ja lisäämään nuo tekstuurit sitten :D

 

Code Lyoko Revolution YOU TUBE -kanavalla uusi video!

 

Julkaisin Code Lyoko Revolutionin You Tube -kanavalle uuden videon, kun otsikkokin jo kertoo!

Tässä videossa 3D mallinnan ohjelmalla Blender 3D, harrastushuoneen pöytäfutiskentän! Ideana olisi tehdä muutaman osan pituinen sarja, jossa 3D mallinnan koko harrastushuoneen ja lopputulos olisi toivottavasti hieno :D Siitä voisi sitten tehdä videon, jossa on animoituja pätkiä sisältä. Mutta nyt, tässä video on =D

Paina tästä jos haluat nähdä Code Lyoko Revolution- You Tube kanavan! 

 

 

 

Code Lyoko Revolutionille jälleen uusi piirrustusohjelma! Nimittäin Photoshop!

Edellinen piirrustusohjelmani Krita, oli hyvä, mutta sain hankittua yhden maailman parhaista piirrustus- ja kuvankäsittelyohjelmista. Nimittäin Photoshopin. Yllä olvea kuva on tehty kyseisellä ohjelmalla. 

Sen huomasi jo ekana päivänä, kuinka voimakas ohjelma Photoshop on. Olen nyt muutaman viikon harjoittelun jälkeen päättänyt siirtyä piirtämään sillä Code Lyoko Revolutionia. 

Photoshopissa on niin paljon ominaisuuksia, jotka nopeuttavat esim. taustojen tekemistä, että huhhuh. Yllä olevan kuvan taustan tekemiseen meni vähän yli tunti, joka todellakin on minulle saavutus.

©2019 Code Lyoko Revolution -2017- - suntuubi.com